IPP lansează programul "Candidatul cetăţenilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mediocritatea constatată în rândurile actualilor consilieri locali bucureşteni este motivul invocat de Institutul pentru Politici Publice (IPP) pentru a lansa o campanie care are ca scop

Mediocritatea constatată în rândurile actualilor consilieri locali bucureşteni este motivul invocat de Institutul pentru Politici Publice (IPP) pentru a lansa o campanie care are ca scop selectarea unei persoane pentru a candida ca independent la un post de consilier local în sectorul 4.

Pentru a fi ales consilier, un asemenea candidat va avea nevoie de aproape 3.000 de voturi. Intitulat "Candidatul Cetăţenilor", experimentul politic se vrea o alternativă la ofertele politice în domeniu. Potrivit directorului IPP, Violeta Alexandru, s-a optat pentru sectorul 4 deoarece monitorizările realizate au demonstrat că aleşii săi locali au prestat cea mai slabă activitate în perioada 2004-2007.

Candidaţii trebuie să îşi depună dosarul de candidatură, centrat pe un plan de campanie privind soluţiile pentru rezolvarea problemelor sectorului în cauză. Documentele vor fi postate pe site-ul campaniei www.candidatulcetatenilor.ro, candidatul preferat putând fi votat on-line. Câştigătorul competiţiei îşi va gestiona şi finanţa propria campanie electorală, iar IPP şi partenerii săi vor oferi consultanţă în domeniul electoral.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite