Hrebenciuc îl vizitează pe Iliescu înainte de Congres

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hrebenciuc
Viorel Hrebenciuc

Preşedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a avut o întâlnire cu Viorel Hrebenciuc, la Institutul Ovidiu Şincai din strada Atena, unde Iliescu are biroul.

"Au trecut mai mulţi pe la mine astăzi. Sunt colegi de partid care vin să mă salute, vin la parter la institut cu treabă şi urcă şi la mine să mă salute. Nu văd care este problema. Da, a trecut pe la mine şi domnul Hrebenciuc să mă salute azi". La intrebarea dacă s-au negociat susţineri pentru congres Iliescu a răspuns iritat "Nu s-a discutat despre acest lucru, nu s-a negociat nimic, ei asta-i bună."

Potrivit unor surse social democrate, citate de HorNews.ro, Viorel Hrebenciuc s-ar fi întâlnit şi cu Adrian Năstase şi acesta ar fi primit promisiunea lui Hrebenciuc că delegaţii din Moldova vor vota împotriva lui Mircea Geoană la Congres.

Pe de altă parte, Victor Ponta, care şi-a anunţat candidatura la şefia PSD de curând, a anunţat că are susţinerea preşedintelui Consiliului Judeţean Bacău, Dragoş Benea, un aproipiat al lui Viorel Hrebenciuc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite