Honorius Prigoană s-a înscris în PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
honorius Prigoană
honorius Prigoană

Fostul candidat la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaţilor Honorius Prigoană s-a înscris, astăzi, în Organizaţia Municipală a PNL Bucureşti, adeziunea fiind semnată de preşedintele interimar al PNL, Daniel Chiţoiu.

"Fostul candidat la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaţilor Honorius Prigoană s-a înscris vineri, 31 august a.c., în Organizaţia Municipală a PNL Bucureşti. Adeziunea a fost semnată de preşedintele interimar al PNL, Daniel Chiţoiu. Honorius Prigoană va activa în cadrul organizaţiei PNL a Sectorului 2", se arată într-un comunicat al Organizaţiei Municipale PNL Bucureşti.

Honorius Prigoană a candidat din partea PDL, la începutul anului 2010, pentru postul de deputat rămas vacant după plecarea lui Bogdan Olteanu la BNR.

Ce spune Honorius Prigoană

Honorius Prigoană a declarat, vineri, pentru Mediafax, că nu s-a consultat cu tatăl său, deputatul PDL Silviu Prigoană, şi l-a pus în faţa faptului împlinit cu înscrierea sa în PNL, adăugând că fiecare merge pe drumul său cu privire la cariera politică.

"Nu m-am consultat cu el. Ştia că sunt nemulţumit de calea pe care merge PDL şi i-am spus că ne vom despărţi. Dar l-am pus în faţa faptului împlinit, pentru că e viaţa mea, e cariera mea politică. În politică, la fel ca şi în viaţă, fiecare are drumul lui. El mi-a urat succes, la fel cum îi urez şi eu lui", a declarat Honorius Prigoană, adăugând că nu a mai avut de câteva luni activitate în PDL.

De asemenea, el a arătat că speră ca activitatea tatălui său în PDL să nu fie afectată de trecerea lui la liberali. "Sunt convins că se va descurca", a spus Honorius Prigoană, arătând că trebuie întrebat tatăl său dacă va renunţa şi el la PDL şi îl va urma în PNL.

Totodată, el a spus că discuţiile referitoare la condiţiile trecerii sale în PNL le-a purtat cu preşedintele interimar al partidului, Daniel Chiţoiu, însă decizia sa a fost influenţată şi de către deputatul Alina Gorghiu.

Întrebat dacă vizează o funcţie în partid sau o candidatură din partea PNL, Honorius Prigoană a arătat că este prematură o astfel de discuţie deoarece deocamdată este un simplu membru, însă ca oricare dintre colegii săi vizează să facă "politică de performanţă", iar partidul va decide cu privire la viitorul carierei sale politice. "Eu sunt un om de afaceri, prin formare sunt om de dreapta, am realizat că singurul partid de dreapta este PNL, construcţia dreptei trebuie să se facă în interiorul PNL", a susţinut Honorius Prigoană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite