Hellvig: Conducerea PNL va discuta miercuri şi situaţia lui Victor Paul Dobre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevarul/ Eduard Hellvig
Foto Adevarul/ Eduard Hellvig

Secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, a declarat, luni, înaintea şedinţei USL, că miercuri se va întruni Biroul Politic Central al partidului, ocazie cu care va fi discutată şi situaţia deputatului Victor Paul Dobre, în cazul căruia Parchetul a cerut ridicarea imunităţii.

"Miercuri va fi, într-adevăr, o şedinţă de Birou Politic la ora 17.00. Evident că şi situaţia domnului deputat Dobre va fi discutată. Vom vedea care vor fi concluziile discuţiilor", a spus Hellvig, răspunzând unei întrebări.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a stabilit, în 14 august, ca raportul Comisiei juridice în cazul Victor Paul Dobre să fie finalizat până în data de 10 septembrie, juriştii Camerei urmând să se reunească în şedinţă la 27 august.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a cerut Camerei Deputaţilor avizul pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru al Administraţiei Victor Paul Dobre care alături de secretarul de stat Ioan Căbulea au înaintat Curţii Constituţionale o adresă prin care precizau că MAI nu-şi poate asuma numărul de alegători.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite