Hellvig a numit noi directori generali la Compania Naţională de Investiţii şi ANL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, a numit noi directori generali la Compania Naţională de Investiţii (CNI) şi Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), Dan Busoc, respectiv Cosmin Ilina.

Totodată, la CNI Ion Simonca a fost numit director tehnic, după încetarea mandatului acestuia ca director interimar al companiei.

Cosmin Ilina a preluat funcţia ocupată până în prezent de Iftimie Nicorici.

"Celor doi directori generali (...) li s-a solicitat în mod expres să respecte procedurile de transparenţă în procesul de contractare a lucrărilor publice şi să aşeze cele două companii, CNI şi ANL, pe principii de competitivitate cu scopul de a utiliza eficient resursele alocate din bugetul de stat", se arată într-un comunicat al MDRT.

CNI va trece progresiv de la programele naţionale bazate pe săli de sport şi bazine de înot la programe naţionale orientate pe modernizarea drumurilor şi a reţelelor de apă şi canalizare din mediul rural, iar ANL va continua programul pentru construirea de locuinţe destinate tinerilor şi persoanelor evacuate din locuinţe de către foştii proprietari.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite