Hașotti are probleme cu scrierea cuvântului ”Fulbright”. Două greșeli în trei CV-uri diferite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puiu Haşotti, senator PNL
Puiu Haşotti, senator PNL

Scrierea corectă a cuvântului ”Fulbright” i-a dat mari bătăi de cap liberalului Puiu Hașotti, propus pentru funcția de ministru al Culturii. Hașotti a încercat de trei ori să scrie corect bursa pe care o obținuse în SUA, însă toate tentativele au fost sortite eșecului.

Senatorul PNL Puiu Hașotti, de formație muzeograf, a obținut în urmă cu 18 ani o bursă Fulbright la Universitatea de Stat din San Francisco. Deși a încercat să scrie corect numele organizației care oferă acestă bursă, politicianul nu a reușit. Mai mult, a dat greș de mai multe ori, în mai multe CV-uri postate pe site-urile instituțiilor pentru care lucrează sau ale căror membru este.

De exemplu, în CV-ul postat pe site-ul Senatului, Hașotti a reușit să germanizeze cuvântul, transformându-l în "Fullbricht".

image

Aceeași greșeală se regăsește și pe site-ul Partidului Național Liberal.

image

Pe pagina "Asociaţiei pentru promovarea moştenirii culturale şi arheologiei experimentale Archex", al cărei preşedinte de onoare este, Hașotti a "mâncat" litera "l".

image

Hașotti nu este primul membru USL care candidează pentru funcția de ministru și are greșeli în CV. Corina Dumitrescu, prima propunere a lui Victor Ponta pentru portofoliul Educației, avea un CV plin de greșeli. În CV-ul "buclucaș" apar mai multe erori pe care le-ar putea observa până și elevii claselor primare. La "Alte aptitudini", Dumitrescu a trecut "înnot". Or, dublarea consoanei "n" se face doar atunci când cuvântul de bază începe cu litera "n". La capitolul "Studii", rectorul Universității "Dimitrie Cantemir" din București a scris că a absolvit "secția reală". Totodată, dacă este studiat cu atenție CV-ul Corinei Dumitrescu, se pot observa alte greșeli. Cadrul didactic susţine că a terminat Universitatea Standford, această prestigioasă instituţie de învăţământ fiind numită, de fapt, "Stanford".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite