Gyorgy Frunda (UDMR), despre condamnarea lui Adrian Năstase: Să nu se bucure nimeni, este un semn rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gyorgy Frunda
Gyorgy Frunda

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat, miercuri, că este regretabil dacă decizia în cazul fostului premier Adrian Năstase este una politică, punctând că nu ar trebui să se bucure nimeni de acest lucru.

"Am nevoie de timp să văd, pentru că informaţiile sunt contradictorii. Dacă este adevărat ce spune Adrian Năstase, că nu i s-a asigurat dreptul la apărare şi este o hotărâre politică, atunci este regretabil", a declarat Frunda, pentru Agerpres.

El a menționat că, dacă este o hotărâre politică, atunci orice om politic ar putea ajunge într-o situaţie similară.

"Nu vreau să mă pronunţ când nu am văzut dosarul. Să nu se bucure nimeni, este un semn rău. Este posibil să ducă România spre ieşirea de sub monitorizarea MCV, dar poate declanşa un val de vânătoare de vrăjitoare, care nu este de dorit", a adăugat Frunda.

Senatorul UDMR a subliniat că nu deţine informaţiile necesare pentru a se pronunţa în cazul Năstase, dar a precizat că pe el personal argumentele fostului premier l-au convins că trebuie privit cu atenţie cazul acestuia.

"Nu mă bucur de nenorocirea altuia", a conchis Frunda.

Magistraţii Inaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au pronunţat astăzi verdictul final în recursul dosarului Adrian Năstase - Trofeul Calităţii. Fostul premier a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite