Guvernul îi potoleşte cu bani pe “cârcotaşii” din PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, le-a cerut deputaţilor democrat-liberali să întocmească liste cu investiţiile pe care le consideră prioritare în colegiile lor, în limita a 2-3 miliarde lei vechi. Banii vor fi alocaţi la rectificarea bugetară sau în bugetul pe 2011.

“Le-am trimis mesaje să facă şi ei acolo nişte liste cu investiţiile care trebuie finalizate. Le-am spus să se încadreze în limita a 2-3 miliarde de lei vechi, că oricum dacă le ziceam să pună 50 de miliarde, ei puneau 100. Să vedem ce putem face, depinde de fiecare colegiu în parte. Să vedem ce bani sunt disponibili la Ministerul Dezvoltării Regionale şi la alte ministere”, a declarat Toader pentru “Adevărul”.

Mai citiţi şi:

Teodor Meleşcanu, fost ministru de externe al României: Rusia lasă deschisă posibilitatea de acţiune pe viitor

Potrivit unor surse democrat-liberale, suma alocată variază în funcţie de atitudinea fiecărui deputat faţă de Guvern. “Cei care au fost mai aprigi şi au criticat Guvernul vor primi mai mult pentru colegiul lor, să-şi mai tempereze criticile, mai ales acum când Guvernul este atacat din toate părţile”, a arătat un democrat-liberal.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite