Guvernul Boc plăteşte 1,2 milioane de lei pentru a afla ce crede populaţia despre el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea ţării va folosi un mod bizar pentru a-i face pe români să răspundă la câteva întrebări legate de politicile Guvernului, fiind gata să plătească 15 lei fiecărei persoane intervievate.

Sondajul de opinie va fi efectuat pe un eşantion de aproximativ 15.000 de persoane, iar cei intervievaţi vor trebui să răspundă la întrebări despre proiectul Roşia Montană, despre nivelul de trai, criza financiară, măsurile luate de Guvern pentru a depăşi criza economică sau despre concedierile din sistemul bugetar.

„Având în vedere complexitatea deosebită a chestionarului, precum şi faptul că cercetarea face parte dintr-un studiu panel, se recomandă ca ofertantul să aloce în bugetul cercetării o categorie specifică de cheltuieli pentru a creşte disponibilitatea de a participa la sondaj a persoanelor selectate în eşantion. Cuantumul bonurilor cadou oferite în acest sens respondenţilor poate fi cel mult egal cu valoarea acestora din primul val - aproximativ 15 lei/persoană", precizează Guvernul.

Secretariatul General al Guvernului a precizat că proiectul este finanţat parţial din fonduri UE, iar valoarea totală a proiectului este de 830.000 de euro, din care 80% o reprezintă contribuţia UE, iar 20% contribuţia statului român.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite