Dacia Logan merge mai bine decât Guvernul, spune Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu s-a urcat în două noi modele Dacia-Duster şi Sandero Stepway şi le-a recomandat românilor care vor să ia o decizie "inteligentă" să opteze pentru această marcă, remarcând, în glumă, că merge "mai bine decât Guvernul".

La sosirea la Palatul Regal, unde s-a desfăşurat evenimentul aniversar care marchează zece ani de la privatizarea Uzinelor Dacia, preşedintele a urcat în Dacia Duster, primul concept car al mărcii Dacia, admirând designul futurist al modelului. Întrebat de un jurnalist străin dacă îi place marca Dacia, Băsescu a răspuns că el conduce un Logan. "Şi merge mai bine decât Guvernul?" Preşedintele a râs la auzul întrebării răspunzând: "Da, mai bine decât Guvernul!".

Preşedintele a trecut apoi la volanul unui Sandero Stepway roşu, de care s-a arătat foarte entuziasmat. "Parcă e mai legat decât Loganul", a apreciat Băsescu. Întrebat dacă nu se gândeşte să achiziţioneze un astfel de model, şeful statului a spus că nu-şi poate permite să îşi schimbe maşina, dar că va conduce un Sandero Stepway cu prima ocazie. Preşedinteles-a interesat dacă modelul se fabrică şi pentru piaţa internă şi s-a arătat mirat că Sandero Stepway se vinde deja în alte ţări, dar nu încă în România, scrie NewsIn.

"În orice caz, o decizie inteligentă a unui român care vrea să îşi cumpre maşină ar fi să îşi cumpere Dacia", a constatat şeful statului după ce a admirat cele două maşini. Trecând pe lângă portiera Daciei Sandero, preşedintele a ţinu să o testeze, constatând că "se închide mai frumos decât la Logan".

Şeful statului a purtat o scurtă discuţie privată cu directorul general al grupului Renault România,  Francois Fourmont, preşedintele CA Dacia Jacques Chauvat şi vicepreşedintele CA Dacia Constantin Stroe şi apoi a participat la un spectacol al grupului Divertis. Şeful statului i-a aplaudat râzând pe "Ion Iliescu" şi "George Becali" în varianta celor de la Divertis.

"Mulţumesc domnului Toni Grecu că nu l-a adus pe Valntin Darie ( membru al grupului Divertis care îl imită pe preşedintele Băsescu-n.r.) şi a preferat originalul, dar promit să vă distrez la fel de bine ca şi Valentin Darie", a spus preşedintele când a urcat pe scenă, înainte să-şi înceapă discursul. "Da, în următorii cinci ani, cum spuneaţi", a replicat Băsescu unei remarci venite din partea lui Toni Grecu.

Şeful statului a  vizionat, alături de reprezentanţii la vârf ai grupului Dacia-Renault, o istorie a mărcii Dacia şi a evoluţiei sale până la momentul actual.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite