Legea salarizării unitare în 2012, adoptată până în noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul şi-a propus ca până în noiembrie să fie adoptată în Parlament legea salarizării bugetarilor în 2012, iar până în decembrie să fie aprobe legile privind sistemul de plată a pensiilor private, alocaţiile pentru copii şi familie, precum şi de aplicare a Codurilor de procedură civilă şi penală.

Termenele au fost incluse pe lista priorităţilor legislative ale Guvernului pentru cea de-a doua sesiune ordinară a anului 2011.
Importantă este pentru Guvernul condus de Emil Boc şi modificarea şi completarea prevederilor privind alocaţia de stat pentru copii, privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului, concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor şi să adopte un proiect de lege pentru instituirea venitului minim de inserţie.

Guvernul va mai modifica sistemul asigurărilor pentru şomaj şi va promova un proiect de Lege privind pensiile ocupaţionale şi un altul privind organizarea şi funcţionarea sistemului de plată a pensiilor private.
Prioritară este şi adoptarea proiectelor de lege pentru punerea în aplicare a Codului de procedură civilă şi a celui de procedură penală.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite