Grecia, destinaţia de sezon a deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parlamentarii Cezar Preda (PDL) şi Relu Fenechiu (PNL) vor avea parte la începutul lunii iunie de un minisejur în insula Corfu, cu ocazia lucrărilor Comisiei pentru refugiaţi a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Tot în Grecia vor pleca şi parlamentarii din grupul de rugăciune, care se vor duce însă pe propria cheltuială la Muntele Athos.

Cezar Preda şi Relu Fenechiu nu vor scoate bani din propriul buzunar pentru deplasarea în insula Corfu, deoarece cheltuielile aferente, adică transportul, cazarea şi diurna, vor fi suportate din bugetul Camerei Deputaţilor.

De aceleaşi facilităţi va beneficia şi Nadia Ionescu, secretara delegaţiei Parlamentului României la APCE, care îi va însoţi pe cei doi deputaţi. Potrivit programului aprobat de conducerea Camerei, plecarea spre Corfu va avea loc pe data de 31 mai, iar întoarcerea pe data de 3 mai.

“Pe ordinea de zi a lucrărilor Comisiei APCE figurează spre dezbatere şi avizare o serie de rapoarte ce vor fi supuse spre aprobare plenului APCE, în cadrul celei de-a treia părţi a sesiunii ordinare APCE de la sfârşitul lunii iunie 2011”, se arată ân Memorandumul intern avizat de Biroul Permanent.

Cezar Preda este preşedintele Delegaţiei Parlamentului României la APCE, iar Relu Fenechiu este membru al acestei delegaţii.

Şi parlamentarii din grupul de Rugăciune vor pleca tot în Grecia, în pelerinaj la Muntele Athos, dar îşi vor plăti singuri toate cheltuielile. Camera Deputaţilor le va pune la dispoziţie doar un microbuz, cu un şofer al instituţiei, pentru ca senatorii şi deputaţii să se deplaseze în siguranţă. Pelerinajul, la care s-au înscris 12 parlamentari, va avea loc în perioada 4-8 mai.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite