Gigi Becali: Dacă CCR invalida acest refrendum, puteau fi mişcări de stradă, chiar şi o a doua revoluţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Europarlamentarul George Becali e de părere că dacă referendumul ar fi fost invalidat, miercuri, oamenii ar fi ieşit în stradă pentru o nouă revoluţie.

"Cred că CCR şi-a dat seama că a greşit atunci când a propus parlamentului să valideze jumătate plus unu cvorum. Acum şi-au dat seama că e o decizie istorică şi nu pot să greşească a doua oară că de fapt s-a făcut cvorum şi listele sunt false şi acum încearcă s-o dreagă. Dacă se invalida acest refrendum, puteau fi mişcări de stradă, chiar şi o a doua revoluţie pentru că sunt 7.400.000 de oameni. Cum să nu ţii cont că noi nu-l mai vrem pe acest preşedinte? Cum?", a declarat Gigi Becali, într-o intervenție telefonică la România Tv.

Gigi Becali a admis că decizia CCR a fost corectă. În acest context, el l-a sfătuit pe premierul Ponta să fie mai ferm în relaţia cu Parlamentul European.

"Domnul Ponta după ce va frecventa mai mult Bruxelles nu va mai avea emoţii şi nu va mai veni de acolo cu teamă. Bruxelles-ul să vă spun ceva, toată lumea acolo urmăreşte interesul ţării lui, dar nu-i doare prea mult sufletul, doar spun aşa lucruri de pamplezir. Tot pe interese de familii politice", a mai spus Becali.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite