Giddens, în vizită la PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ideologul stângii britanice, Anthony Giddens (foto), va veni în România la sfârşitul săptămânii viitoare pentru a vorbi despre modelul social european. Evenimentul la care participă

Ideologul stângii britanice, Anthony Giddens (foto), va veni în România la sfârşitul săptămânii viitoare pentru a vorbi despre modelul social european.

Evenimentul la care participă Giddens face parte din seria de dezbateri realizate de Policy Netwok, organizaţie din care face parte şi purtătoarea de cuvânt a PSD Bucureşti, Ana Birchall.

Anthony Giddens va avea şi o serie de întâlniri, la sediul PSD, cu liderii social-democraţilor şi cu Mircea Geoană. Surse din PSD au declarat, în urmă cu câteva luni, că programul de guvernare al partidului va fi elaborat sub expertiza lui Giddens.

Conducerea PSD lucrează în prezent cu o echipă de consilieri britanici, impuşi de preşedintele PSD. Ultima cercetare prezentată de aceştia, comandată de Geoană, are rezultate favorabile liderului PSD, în condiţiile în care în sondaj nu se mai regăsea niciun alt lider din partid.

Anthony Giddens este cel care a promovat doctrina intitulată "A treia cale". Doctrina elaborată de el îmbină liberalismul cu socialismul şi susţine pragmatismul în faţa ideologiei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite