Ghișe și-a luat tricoul pe el pentru a doua zi de proteste în fața Palatului Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ghişe are o manieră foarte personală în a interpreta legea
Ioan Ghişe are o manieră foarte personală în a interpreta legea

Senatorul PNL Ioan Ghișe își continuă protestul, așa cum a promis ieri. Astăzi, parlamentarul a ales să defileze cu un tricou în loc de cartoane, mesajul inscripționat fiind același.

"Poporul a decis, Băsescu e demis" e lozinca inscripționată pe fața tricoului alb purtat de Ghișe. Pe spate, parlamentarul a mai imprimit un mesaj: "Poporul român e suveran".

"Ne-am făcut tricouri, pentru că domnul de la Jandarmerie mi-a spus că, dacă am cartoane, înseamnă că protestez. Dezbrăcaţi nu putem merge", le-a explicat Ghișe reporterilor.

Senatorul liberal a refuzat să stea prea mult la taclale cu jurnaliștii, fiindcă nu dorește să transforme protestul lui într-un "spectacol televizat".

Protestul nu va dura însă prea mult, pentru că la ora 18.30 parlamentarul a spus că are "alte treburi".

Aceasta este a doua zi de proteste pentru senatorul PNL care a propus în urmă cu aproape o săptămână un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de deciziile BEC şi CCR şi să se constate că preşedintele Traian Băsescu a fost demis de popor la referendum prin votul a peste 7,4 milioane de români.

Vicepreședintele PNL Varujan Vosganian este solidar cu senatorul protestatar Ioan Ghișe și a declarat, miercuri dimineața, că va merge chiar la Palatul Cotroceni, ca să-i adreseze câteva cuvinte de îmbărbătare. Senatorul liberal s-a ținut de cuvânt și a fost la Cotroceni ca să-și susțină colegul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite