Ghişe participă la Congresul PPE cu un tricou pe care scrie "7.403.836 de români l-au demis pe Băsescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul liberal Ioan Ghișe
Senatorul liberal Ioan Ghișe

Senatorul PNL Ioan Ghişe a venit, miercuri dimineaţă, la Palatul Parlamentului, îmbrăcat cu un tricou alb pe care scrie „7.403.836 romanians dismissed Băsescu“ şi „The people are sovereign“ (7.403.836 de români l-au demis pe Băsescu şi Poporul este suveran, n.r.).

El a declarat presei că se va plimba pe holurile Parlamentului pentru ca participanţii la Congresul PPE să poată vedea mesajele inscripţionate pe tricolul său.
Ghişe a protestat şi în luna august faţă de modul în care Traian Băsescu a fost reinstalat la Cotroceni după invalidarea referendumului din 29 iulie.

„Este un gest simbolic. Ne plimbăm în jurul Grădinii Botanice şi a Palatului Cotroceni , în fiecare zi, în jurul orei 18.00", declara Ghişe. Senatorul purta o pancartă pe care scrie: „Poporul a decis, Băsescu e demis!"

Printre liderii care vor participa, miercuri şi joi,la congresul PPE se numără preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, preşedintele PPE, Wilfried Martens, preşedintele Traian Băsescu, cancelarul german Angela Merkel, preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, şi liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite