Gheorghe Flutur(PDL): Eu ştiam că Preşedintele urma să îi predea guvernarea lui Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Flutur
Gheorghe Flutur

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, că a ştiut cu o seară înaintea consultărilor cu partidele pentru formarea noului guvern că preşedintele Traian Băsescu intenţiona să propună şefia Executivului lui Victor Ponta şi USL, notează Mediafax.

„Eu am fost informat cu o seară înainte de această propunere, să predea (preşedintele Traian Băsescu n.r. )guvernarea lui Ponta şi USL", a declarat Flutur.
Flutur a subliniat, însă, că nu ştia ce s-a discutat la consultările preşedintelui cu reprezentanţii USL, însă consideră că dacă aceştia au refuzat guvernare, „au dovedit încă o dată că nu-şi pot asuma răspunderea".

„Eu nu am ştiut ce s-a discutat la consultări, dar am văzut că reprezentanţii USL, erau pentru anticipate şi nu pe asumarea răspunderii guvernamentale. De fapt, este vorba despre fugă de răspundere", a spus Flutur.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seară, la B1 TV, că, după demisia lui Emil Boc din funcţia de premier, el i-a oferit liderului PSD Victor Ponta mandatul de prim-ministru, însă a fost refuzat de USL.

El a precizat că a făcut această ofertă în timpul consultărilor de la Cotroceni cu USL, după demisia lui Emil Boc din funcţia de prim-ministru, însă Crin Antonescu a refuzat mandatul în locul lui Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite