Gheorghe David şi Iosif Blaga se reîntorc în PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe David
Gheorghe David

Senatorul PDL Gheorghe David, care îşi anunţase plecarea la PSD, şi deputatul Iosif Blaga, care părăsise grupul democrat-liberal tot pentru PSD, şi-au anunţat, astăzi, în şedinţa grupurilor reunite ale PDL din Parlament, reîntoarcerea în partid.

Gheorghe David a anunţat în plenul reunit al Parlamentului că, în urma evenimentelor din ultimele zile, nu îşi mai poate continua activitatea în grupul parlamentar al PSD.

"Mă simt nevoit să anunţ că postura mea, în continuare, va fi aceea de a activa, în continuare, în grupul parlamentar al PDL", a mai spus senatorul Gheorghe David.

La rândul său, liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a anunţat în plenul reunit că şi deputatul Iosif Blaga s-a reîntors în PDL.

Mircea Toader a mai cerut în şedinţa de plen ca la prezidiu să existe un secretar şi din partea opoziţiei, în persoana lui Gheorghe David.

Preşedintele se şedinţă, Valeriu Zgonea a arătat că nu e nicio problemă ca Gheorghe David să ocupe un loc la prezidiul şedinţei comune, deşi Biroul Permanent reunit a stabilit deja componenţa acestuia.

Deputatul PDL de Hunedoara Iosif Blaga anunţa, pe 26 iunie, în plenul Camerei Deputaţilor, că părăseşte grupul democrat-liberal pentru a se alătura PSD, el precizând că PSD este grupul care l-a susţinut de-a lungul anilor atât ca primar, cât şi ca parlamentar.

Senatorul Gheorghe David a anunţat, marţi, în plenul Senatului, că îşi încetează activitatea în grupul senatorial al democrat-liberalilor şi că va activa în continuare în grupul PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite