George Maior anunţă restructurarea SRI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul SRI, George Maior, a prezentat ieri comisiei parlamentare de control o propunere de restructurare a serviciului pe care o va înainta în şedinţa CSAT. Parlamentarii leagă însă

Directorul SRI, George Maior, a prezentat ieri comisiei parlamentare de control o propunere de restructurare a serviciului pe care o va înainta în şedinţa CSAT. Parlamentarii leagă însă intenţia de modernizare a SRI de scandalul bileţelelor.

Debirocratizare, un sistem de comandă "mult mai aerisit, mai flexibil" sunt doar câteva dintre ideile pe
care Maior le va expune în faţa membrilor CSAT. "Înseamnă mobilitate pe post în ceea ce priveşte personalul, înseamnă o strategie de informaţii clar aplicată, o relaţionare şi cu beneficiarii de alt tip", a arătat Maior, mergând pe linia criticilor aduse suprapunerii activităţilor serviciilor de informaţii. Parlamentarii sunt însă mai curând interesaţi de rezultatul anchetei interne a SRI în cazul "Coldea", a cărei finalizare trenează de ceva vreme.

"S-ar putea să apară o legătură de cauzalitate între bileţel şi restructurare", a atras atenţia preşedintele comisiei, liberalul Radu Stroe.

În UE nu există postul lui Coldea de prim-adjunct al directorului serviciului de informaţii
Titus Gheorghiof

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite