Geoană a suflat în supiţa călâie a partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

făcută o analiză foarte serioasă a parlamentarilor PSD care au funcţii în parlament pentru a se hotărî cine trebuie sau nu schimbat."Subiectul nu este domnul Ion Iliescu. Nu vom face un circ

făcută o analiză foarte serioasă a parlamentarilor PSD care au funcţii în parlament pentru a se hotărî cine trebuie sau nu schimbat.
"Subiectul nu este domnul Ion Iliescu. Nu vom face un circ mediatic din asta", a spus Geoană. "Nu-l voi critica pe domnul Iliescu. Dar pot să vă spun că nu este vorba de personaje imaginare", a afirmat Vasile Dâncu. Geoană şi-a anunţat parlamentarii că vor trebui să fie mai activi, să nu mai lipsească de la parlament, să se pregătească pentru alegeri anticipate şi pentru o discuţie serioasă despre votul uninominal.

De-a v-aţi ascunselea cu Năstase
La reuniunea de la Predeal a existat şi un moment mai delicat pentru liderul PSD. Venit simultan cu Adrian Năstase, Geoană a preferat să mai stea câteva minute în maşină până când fostul lider al social-democraţilor şi-a făcut intrarea în sală. Năstase a participat la şedinţă ca un membru obişnuit al grupului parlamentar, nu a comentat, dar a plecat înainte de finalul şedinţei.
Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, propune ca proiectele de lege aflate pe ordinea de zi să fie marcate cu o culoare, în funcţie de importanţa lor, pentru ca fiecare social-democrat să ştie cum trebuie să voteze. O lege importantă va fi marcată cu galben, portocaliul înseamnă foarte important, iar roşul semnifică o lege deosebit de importantă. Folosirea culorii portocaliu a stârnit controverse în rândul parlamentarilor PSD, care au cerut folosirea altei culori decât cea a Alianţei DA.

Ponta se dă rotund
Mai vocal decât mulţi dintre cei care au participat la reuniunea grupurilor, Victor Ponta a propus înfiinţarea unui DNA al social-democraţilor, dar care să se ocupe de dosarele celor de la putere. "Dacă vreţi să nu mai curgă sânge la noi, trebuie să facem să curgă sânge la ei", a spus Ponta. Liderul tinerilor pesedişti a propus ca să nu mai fie votate legile puterii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite