Geoană neagă: "Nu am fost sancţionat de partid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană
Mircea Geoană

După încheierea şedinţei BPN a partidului PSD, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat că nu a fost sancţionat de conducerea PSD, ci că va respecta o "anumită coerenţă în comunicarea publică a partidului".

"Important este ca să punem partidul pe primul loc şi oamenii pe primul loc şi cred că, din acest moment, discuţiile în contradictoriu ar trebui să conducă mai degrabă către soluţii concrete pentru ţară", a declarat Geoană, la ieşirea din sediul PSD.

Geoană a negat că ar fi fost sancţionat de către conducerea PSD. Întrebat dacă a fost sancţionat, Geoană a răspuns: "Nu". El negat în mod repetat.

Cu privire la impunerea unei interdicţii din partea partidului de a face declaraţii publice timp de şase luni, Geoană a răspuns: "Este vorba despre o anumită coerenţă în comunicarea publică a partidului şi acest lucru, evident, este o decizie pe care o voi respecta".

Solicitat să spună dacă i s-a interzis să mai vobească în numele partidului timp de şase luni, el a spus: "După cum vedeţi, vorbesc, nu e o problemă".

Conducerea PSD a decis, luni, să îi impună lui Mircea Geoană ca timp de şase luni să nu facă declaraţii care să nu fie în acord cu linia partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite