Geoană promite funcţii grase generaţiei 2008

0
Publicat:
Ultima actualizare:

spus liderul social-democrat, care a anunţat că membrii PSD ar putea deveni şi membri PES. El nu s-a ferit să anunţe că trebuie să înceapă pregătirea directorilor de campanie electorală

spus liderul social-democrat, care a anunţat că membrii PSD ar putea deveni şi membri PES. El nu s-a ferit să anunţe că trebuie să înceapă pregătirea directorilor de campanie electorală pentru că ar putea să fie alegeri anticipate. Geoană le-a cerut celor prezenţi să "deschidă uşile partidului şi să primească oameni buni în PSD". El a atacat şi cu această ocazie actuala putere, spunând că "avem un guvern care nu ştie să facă altceva decât să se cârâie". Tot ieri ar fi trebuit să aibă loc lansarea Polului Social a lui Ion Iliescu. Amânarea lansării i-a făcut pe apropiaţii lui Iliescu să nu fie prezenţi în sediul din Kiseleff.

Preşedintele PES, impresionat de cozile la medicamente
Prezent şi el la lansarea generaţiei 2008, preşedintele PES, Poul Nyrup Rasmussen, a cerut social-democraţilor să arate cartonaşul roşu acestui guvern de dreapta. Liderul socialist le-a spus celor prezenţi, pe un ton poetic: "Copacii din grădina dumneavoastră şoptesc despre ce se întâmplă aici, iar şoaptele între copaci sunt înţelese în toată Europa". Destul de afectat se pare că a fost însă de ceea ce a văzut la Ploieşti.
"Am văzut o coadă lungă, lungă. O femeie a venit, personal, la mine şi mi-a arătat ce medicamente şi-a luat. Abia ieşise din spital de două săptămâni. Este o umilinţă a oamenilor", a povestit liderul socialiştilor europeni despre ce a văzut la o farmacie din Ploieşti. În discursul pe care l-a ţinut, preşedintele PES a spus că trebuie să se ajungă la "o justiţie socialistă şi fără cozi la farmacii".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite