Geoană a prins gustul micilor din sectorul 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD a mâncat şi a băut bere, împreună cu liderii partidului, la petrecerea organizată de Marian Vanghelie. Desfăşurarea de forţe din Parcul Izvor, patronată de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, nu a fost văzută cu ochi buni de toţi membrii formaţiunii.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a petrecut, ieri, alături de alţi lideri ai partidului, la cea mai mare manifestare de 1 Mai din Capitală. Geoană a dat startul mitingului social-democraţilor pe Calea Victoriei şi a condus coloana până în Parcul Izvor.

Manifestanţii şi-au făcut apariţia pe spaţiul din faţa Parlamentului pe la ora 12.30, puţin după ce Ştefania Rareş şi-a început recitalul. Geoană a rezistat câteva minute bune în faţa scenei, printre hore în care erau prinşi oameni cu sticle de bere în mână, după care s-a retras către studiourile improvizate ale televiziunilor.

Agăţaţi de gardurile scenei, câţiva chinezi cu feţe impenetrabile priveau mulţimea. Dintr-un cort, de la umbră, ministrul de Interne, Dan Nica supraveghea şi el parcul împânzit de tricouri roşii.

Mici pe bonuri

PSD Bucureşti, condusă de Marian Vanghelie, a plătit organizarea, inclusiv tricourile.

Accesul la grătare a fost condiţionat de bonuri de masă distribuite de PSD. Maximum cinci de persoană. Din când în când, în parc se iscau busculade, semn că acolo PSD distribuia bonuri de masă suplimentare.

Prânz cu observatori

Mircea Geoană, Marian Vanghelie, Ecaterina Andronescu şi Dan Nica s-au plimbat printre oameni şi au stat de vorbă cu trecătorii. Pe scenă nu s-a rostit niciun discurs.

Către ora 13.30, Geoană şi Vanghelie s-au aşezat la o masă, la un mic şi o bere, alături de membri ai staff-ului. De jur-împrejur i-au asistat în picioare ofiţeri SPP şi simpli cetăţeni. După prânz, liderii PSD au plecat care încotro.

Europarlamentarul Adrian Severin a criticat manifestarea PSD-istă, pe care a caracterizat-o drept „o mită socială. 

image

Evenimentele precum cel de astăzi din Parcul Izvor nu reprezintă decât o mită socială.

image


Adrian Severin
europarlamentar PSD

image

Este şi un element de politic, uşor propagandistic în spatele acestei petreceri, nu putem să ne minţim.

image


Mircea Geoană
preşedinte PSD

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite