Geoană, preocupat de viitorul lui Mitrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii PSD nu s-au dat în lături de a se critica în faţa tinerilor social-democraţi. Mircea Geoană s-a confruntat cu Miron Mitrea, pe tema schimbului de generaţii. Dacă preşedintele

Liderii PSD nu s-au dat în lături de a se critica în faţa tinerilor social-democraţi. Mircea Geoană s-a confruntat cu Miron Mitrea, pe tema schimbului de generaţii. Dacă preşedintele partidului a fost de acord că trebuie promovaţi tinerii şi că trebuie să se facă schimbul de generaţii în partid, Miron Mitrea a susţinut că generaţia matură nu poate fi înlăturată.
Făcând referire la faptul că provine dintr-o familie de medici veterinari, Mitrea a avertizat că, dacă un animal bătrân simte că va fi sacrificat, poate lovi cu copita sau cu cornul. Geoană l-a întrebat pe Mitrea dacă nu mai încape în fotoliul de secretar general al PSD, la care Mitrea a răspuns că ar putea avea aspiraţii ceva mai înalte. Geoană a făcut referire şi la acei membri care acum se plimbă cu Mercedesul, dar au lăsat partidul cu datorii uriaşe din campania electorală.

Seniorii PSD au mâncat bătaie de la tineret
Tineretul social-democrat a bătut la fotbal echipa mare cu un binemeritat scor de patru la trei. Chiar dacă din echipa seniorilor a făcut parte Miron Mitrea, iar la galeria de susţinători s-au aflat Mircea Geoană şi Viorel Hrebenciuc, tinerii nu s-au lăsat intimidaţi. Cele mai multe goluri au fost marcate de Victor Ponta, care în prima repriză a jucat pentru tineri, dar în cea de a doua a schimbat tricoul pentru seniori, echipă la care va activa de acum înainte. "De patru ani mă pregătesc pentru meciul de retragere de la tineret. E nomal să am emoţii", spune Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite