Geoană nu-şi pune funcţia în joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, susţine că la congresul extraordinar din iarnă nu se vor opera decât modificările la statut şi că nu are intenţia de a solicita un vot de încredere din

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, susţine că la congresul extraordinar din iarnă nu se vor opera decât modificările la statut şi că nu are intenţia de a solicita un vot de încredere din partea delegaţilor.
Surse din partid susţin că totul va depinde de conjunctura politică şi de mişcarea pe care Traian Băsescu o va face după data de 20 octombrie. Oficial, liderul PSD susţine că la Congresul extraordinar al PSD, care va fi consacrat, în principal, modificării statutului, va pune capăt unei situaţii de tranziţie, care s-a reflectat într-un statut confuz şi insuficient de eficace pentru îndeplinirea rolului de partid de opoziţie. Geoană susţine că informaţiile potrivit cărora ar exista intenţia depunerii mandatului de către echipa de conducere a PSD sunt "fie speculaţii, fie încercări de intoxicare şi de deturnare a sensului congresului". Pe de altă parte însă, liderul PSD a lăsat să se înţeleagă că nu este obligatoriu să fie alegeri în partid în aprilie 2007. "Dacă vor avea loc alegeri pentru Parlamentul European în aprilie, nu pot să fac congres în partid", a spus Mircea Geoană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite