Geoană: Este o inepţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Este o inepţie, o altă formă de propagandă a PD", a afirmat Mircea Geoană referindu-se la programul PD privind modificarea Constituţiei şi dizolvarea parlamentului. Vicepreşedintele PSD pe

"Este o inepţie, o altă formă de propagandă a PD", a afirmat Mircea Geoană referindu-se la programul PD privind modificarea Constituţiei şi dizolvarea parlamentului. Vicepreşedintele PSD pe probleme de justiţie, Victor Ponta, a declarat că pentru instituirea votului uninominal nu este nevoie de modificarea Constituţiei. Reforma aceasta o poate face numai parlamentul", a spus vicepreşedintele PSD Vasile Dâncu, în legătură cu soluţiile propuse de Traian Băsescu.

Liderul PSD a explicat că Traian Băsescu se foloseşte de o manevră intitulată "telepopulism", prin care preşedintele suspendat doreşte să-şi creeze imaginea unui individ care poate să rezolve problemele fără să arate care sunt şi modalităţile prin care poate face aceste lucruri. "Oricâtă voinţă ar avea preşedintele, nu are pârghii", a mai spus Dâncu, menţionând că până acum Traian Băsescu nu a dat semne clare ale acestui program în cei doi ani de preşedinţie.

Liderul social-democrat este de părere că partidele parlamentare pot prezenta variante mai bune şi mai credibile ale măsurilor anunţate de Traian Băsescu.

Preşedintele suspendat doreşte să-şi creeze imaginea unui individ care poate să rezolve problemele fără să arate care sunt şi modalităţile prin care poate face aceste lucruri
Mircea Geoană

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite