Geoană, depăşit de cazul "Năstase"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu cred că această problemă revine organizaţiei de sector 1 sau organizaţiilor judeţene. Ar fi ridicol şi copilăresc", a declarat deputatul, precizând că un partid nu mai operează cu

Nu cred că această problemă revine organizaţiei de sector 1 sau organizaţiilor judeţene. Ar fi ridicol şi copilăresc", a declarat deputatul, precizând că un partid nu mai operează cu excluderi în 2006.
Liderii filialei PSD sector 1 susţin că au primit telefoane de ameninţare după anunţul eventualei excluderi a lui Năstase şi a lui DIP. Dan Tudorache, preşedintele organizaţiei, a spus că presiunile nu vor influenţa o decizie în acest caz. Subiectul va fi discutat mâine, la şedinţa Biroului executiv al organizaţiei de partid-sector 1, a declarat Tudorache. În acest caz, el ar putea face propunerea de excludere.

Năstase, aşteptat la Giurgiu şi Dâmboviţa
Delegaţia Permanentă a PSD Dâmboviţa i-a lansat preşedintelui executiv PSD autosuspendat invitaţia de a se "transfera"" în această filială. Ca semn de încredere şi respect pentru "un lider politic care a marcat pozitiv evoluţia României în ultimii ani". Solicitările de excludere sunt expresia unor încercări de destructurare a PSD, alimentate abil de actuala putere, se arată într-un comunicat al filialei. "Cu braţele deschise" îl primeşte pe Năstase şi PSD Giurgiu, invitaţia de a se transfera la această organizaţie fiind transmisă de deputatul Nicolae Bădălău.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite