Geoană: Soacra mea nu a avut legături cu Voicu. Sunt minciuni de presă portocalie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană, preşedintele Senatului
Mircea Geoană, preşedintele Senatului

Preşedintele Senatului Mircea Geoană a afirmat astăzi că informaţiile despre o posibilă legătură între soacra sa şi senatorului PSD Cătălin Voicu sunt "minciuni şi făcături de tip presă portocalie".

"Nu e nici o stenogramă (despre legătura între Costea şi Voicu, n.r.). Sunt minciuni şi făcături tip presă portocalie. Vă recomand să nu citiţi presă portocalie pentru că face rău la ficat", a declarat Geoană, întrebat cum comentează stenogramele în care apare numele soacrei sale.

Presa a scris că Margareta Costea a avut o întâlnire cu Voicu, în care i s-ar fi promis sprijin pentru închiderea dosarului penal privind obţinerea certificatului de revoluţionar.

Soacra lui Geoană a afirmat, aseară, la Realitatea TV, că nu a fost ajutată de Voicu, pentru că în 2006, când s-a închis dosarul, nici măcar nu îl cunoştea.

"Circul legat de dosarul meu s-a încheiat în 2006, când nici nu ştiam că există cetăţeanul, domnul general Voicu", a declarat soacra lui Geoană, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV.

Ea a refuzat însă să răspundă dacă există vreun moment în care să fi avut vreo întrevedere cu Voicu. "Ar fi cazul să fiu lăsată în pace că am fost şi aşa destul mult prea mult amestecată în lucruri cu care nu aveam nicio tangenţă", a spus Margareta Costea.

Voicu a susţinut, însă, că se cunoaşte cu soacra fostului preşedinte PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite