Profeţiile lui Geoană: În câteva luni, Ponta şi Antonescu nu vor mai fi preşedinţi de partid, iar Boc nu va mai fi premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Senatului, Mircea Geoană, a declarat că, în câteva luni, Victor Ponta şi Crin Antonescu nu vor mai conduce PSD şi PNL, iar premierul Emil Boc va fi schimbat de la şefia Guvernului.

"Eu anticipez că, în câteva luni de zile, nu o să avem nici pe domnul Ponta, nici pe domnul Antonescu conducând partidele lor, aşa cum nu cred că îl vom mai avea pe domnul Emil Boc prim-ministru. Aceasta este prognoza mea pentru 2012", a spus Geoană, la emisiunea "După 20 de ani" de la ProTv.

În "prognoza" lui Geoană a intrat şi posibila destrămare a USL, precizând că poartă discuţii cu "partea sănătoasă a PNL şi PSD" pentru a construi o nouă formaţiune politică.

"USL a fost creată să facă peste 50%. Semnale că are sub 50% apăruseră de ceva vreme, acum este o precipitare a acestei situaţii, cred că a pornit o avalanşă care va afecta atât USL cât şi actuale putere şi toată scena politică românească", a explicat Geoană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite