Geoană: Protocolul PSD-PRM, întârziat de absenţa lui Băsescu din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

istorie ca guvernul celor 500 de zile. Cam până aici a putut să ducă această majoritate, până aici a putut să ducă acea Coaliţie care, vă aduceţi aminte, a fost născută cam cu

istorie ca guvernul celor 500 de zile. Cam până aici a putut să ducă această majoritate, până aici a putut să ducă acea Coaliţie care, vă aduceţi aminte, a fost născută cam cu forcepsul", a declarat Geoană. El a explicat că a propus ca PSD să colaboreze cu PRM pentru ca această moţiune să poată fi adoptată. "Deci, este nevoie de cei 209 parlamentari ai opoziţiei, 159 de la noi, 50 cred că sunt cei de la PRM, reprezintă o forţă ce trebuie pusă împreună şi cred că este un lucru care până la urmă nu este atât de anormal şi cred că a fost prea mult speculat", a explicat liderul principalului partid de opoziţie. El a mai susţinut că semnarea protocolului de colaborare cu PRM a fost amânată până la Raportul de ţară, precum şi din cauza absenţei din ţară a şefului statului. "S-a mai adăugat un factor, de câteva zile, boala şi absenţa din ţară, relativ prelungită, a preşedintelui ţării şi de aceea, pentru a vedea când, în ce formă, ce format va avea această colaborare, va trebui să aşteptăm câteva zile, pentru a vedea care este evoluţia politică a ţării", a declarat Mircea Geoană.

PRM - împotriva protocolului cu PSD
În PRM este un puternic curent de opinie împotriva semnării protocolului cu PSD, a declarat, ieri, deputatul PRM Lia Olguţa Vasilescu. Aceasta a mai spus că majoritatea membrilor acestui partid consideră că PSD este un partid care are mulţi membri corupţi şi "nu vrem ca imaginea noastră să fie asociată cu ei". Deputatul PRM a precizat că dacă Vadim Tudor va cere ca membrii de partid să fie de acord cu acest protocol, aceştia vor da curs cererii sale şi a Biroului Permanent al partidului, pentru că sunt un partid disciplinat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite