Geoană: Iliescu nu poate accepta alt lider, are o răutate adunată în timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, l-a acuzat pe Ion Iliescu, într-un interviu, că are o problemă în a accepta orice alt lider al partidului, în afară de el însuşi, fiind vorba despre "răutate adunată în timp".

Geoană a precizat, într-un interviu pentru Mediafax, că Iliescu a lansat, în timp, atacuri nedrepte la adresa tuturor preşedinţilor PSD, fie că a fost vorba despre Adrian Năstase, Mircea Geoană sau, mai nou, Victor Ponta. Diferenţa este, în opinia lui Geoană, că el "a avut curajul să îl înfrunte în bătălie directă şi să îl înfrângă" pe Iliescu.

"Aş vrea să spun un lucru, pe care cred că îl simt foarte mulţi pesedişti. Este o dificultate pe care domnul Iliescu o are cu a accepta oricare alt lider al partidului în afară de domnia sa. Când era Adrian Năstase preşedintele partidului, etichete şi atacuri mai mult sau mai puţin directe, dar dureroase, şi care au dus la pierdere de imagine şi de voturi. Când am fost eu, nu mai discut, dar eu măcar am avut curajul să îl înfrunt în bătălie directă şi să îl înfrâng", s-a lăudat Geoană.

În spatele atitudinii lui Iliescu s-ar afla, potrivit lui Geoană, "răutatea adunată în timp". "Mă miră că domnul Iliescu, la senectutea la care a ajuns, nu găseşte înţelepciunea să o reprime", a completat şeful Senatului.

Geoană a lansat o serie de critici şi la adresa lui Miron Mitrea, afirmând că alegerea acestuia ca şef de campanie a lui Sorin Oprescu este o idee nefericită.

Pe de altă parte, Geoană susţine că este timpul ca PSD să strângă rândurile în perspectiva anului electoral 2012 şi îşi afirmă disponibilitatea de a colabora cu reprezentanţii conducerii formaţiunii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite