Reacţia lui Geoană: "Blaga minte sau este dezinformat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană susţine că nu a intervenit în actul justiţiei
Mircea Geoană susţine că nu a intervenit în actul justiţiei

Mircea Geoană a reacţionat la afirmaţiile lui Blaga din interviul acordat cotidianului "Gândul", spunând că el nu l-a propus niciodată pe Cătălin Voicu la Ministerul Internelor şi că Blaga minte sau este dezinformat.

"Este vorba de o minciună, nu am făcut o astfel de propunere domnului prim-ministru Emil Boc. Nu ar fi avut sens să fac aşa ceva.  De aceea vreau să spun cu toată claritatea că toate propunerile au fost trimise către Emil Boc, iar senatorul Voicu nu a figurat pe nicio listă trimisă de mine, sub semnătura mea.",  a declarat fostul preşedinte PSD, Mircea Geoană. 

"Fac un apel la domnul Blaga să retracteze aceasată declaraţie.  Este o strategie de fructificare politică a cazului Voicu şi de  a împroşca cu noroi în mine sau în familia mea. Domnul Blaga minte sau este dezinformat", a adăugat Mircea Geoană.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, a dezvăluit într-un interviu acordat ziarului "Gândul" cum a încercat Mircea Geoană să-l bage pe Cătălin Voicu la Ministerul Internelor, după ce senatorul nu a putut fi numit ministru întrucât partidul nu l-a susţinut.

Blaga a afirmat că Geoană l-a propus pe Voicu în funcţia de secretar de stat la MAI, dar premierul Boc s-a opus, după ce a primit de la SRI o informare care demonstra că senatorul are probleme la dosar.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite