Geoană: Băsescu să înghită decizia CCR cum am facut şi eu la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană
Mircea Geoană

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Sighişoara, că preşedintele Traian Băsescu trebuie "să înghită" decizia Curţii Constituţionale pe Legea educaţiei, aşa cum a acceptat şi el decizia legată de numărarea voturilor la alegerile prezidenţiale.

"Dacă eu m-aş fi apucat să spun ce mi-a trecut prin cap atunci când Curtea Constituţională a respins solicitarea noastră de a se renumăra voturile la alegerile prezidenţiale, probabil că nici Mureşul, nici Tisa şi nici Dunărea nu i-ar fi spălat. Dar m-am reţinut, nu se face aşa ceva, oricât de nemulţumit ai fi de o decizie.

Indiferent că nu îi convine o decizie a Curţii, trebuie să înghită şi să accepte decizia, cum şi eu am înghiţit o decizie care mi s-a părut nedreaptă", a afirmat el, citat de Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi, la Consiliul Investitorilor Străini, că România a avut probleme cu FMI şi Banca Mondială din cauza unor „instituţii juridice" care au "interferat politica economică a Guvernului" şi că deciziile luate de acest instituţii pun România "într-o situaţie extrem de dificilă".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite