Generalul Oprea vrea să-l recruteze pe Dan Diaconescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul  OTV a fost invitat special  la Comitetul Executiv al  UNPR de astăzi.

Participarea lui Diaconescu la şedinţa conducerii UNPR a alimentat informaţiile neoficiale potrivit cărora Gabriel Oprea, preşedintele executiv al formaţiunii, i-ar fi făcut o ofertă de a se înscrie în partidul său. Propunerea ar fi venit după ce  Dan Diaconescu nu a reuşit să înscrie la tribunal Partidul Poporului. Explicaţia propunerii : Dan Diaconescu este cotat cu 16% în sondajele de opinie,  în timp ce UNPR are doar 1%.

Dan Diaconescu: nu se pune problema unei fuziuni

La şedinţa de ieri, Dan Diaconescu  şi-a manifestat  susţinerea faţă de măsurile economice propuse de UNPR. El a susţinut, însă, că nu se pune problema unei fuziuni între cele două formaţiuni politice.    “Conform statutului Partidului Poporului, noi nu avem voie să facem niciun fel de alianţă cu nimeni.”,este varianta lui Diaconescu. “Ca viitor preşedinte al României încerc încă de pe acum să am relaţii foarte bune cu toate partidele parlamentare româneşti”, s-a lăudat patronul OTV.

“Pentru un fost puşcăriaş, este o onoare şi o perfomanţă să fiu invitat de aceşti distinşi politicieni români”, a mai spus Diaconescu.
El a adăugat şi un motiv de natură personală: tatăl său, fost militar, a servit la baza de la Deveselu, unde urmează să fie amplasat scutul antirachetă, şi a primit multe scrisori din partea acestuia, deoarece se temea pentru pensia lui. Diaconescu a spus că a venit la reuniunea UNPR pentru  a se asigura că pensia tatălui său nu va scădea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite