Gafă monumentală! Vanghelie: ”Bucureștiul nu mai are nevoie de Robert Negoiță”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie
Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a destins atmosfera de la miting USL de sfârșit de campanie electorală, după ce a comis câteva gafe, în binecunoscutul lui stil. Pe lângă câteva dezacorduri, pesedistul a spus că ”Sectorul 3 nu are nevoie de Robert Negoiță”, acesta din urmă candidând din partea USL la primărie.

După ce liderii alianței aflate la guvernare s-au arătat convinși că USL va câștiga detașat duminică, atunci când au loc alegerile locale, Marian Vanghelie a continuat cu același tip de discurs, în care însă s-a strecurat o greșeală. ”Împreună cu primarul general Sorin Oprescu vom câştiga toate sectoarele. Mai avem trei zile. Haideţi să-i batem! (...) Ştiu că puteţi să ne scăpaţi de Onţanu. Bucureştiul nu mai are nevoie de Onţanu. Bucureştiul are nevoie de un om gospodar. Bucureștiul nu mai are nevoie de Robert Negoiță. Trei sferturi din banii alocaţi Primăriei Capitalei au fost băgaţi de domnul Videanu acolo, la sectorul 3, ca să poată să îi jefuiască", a spus înflăcărat Vanghelie.

De fapt, Vanghelie a făcut o confuzie: Liviu Negoiță (PDL) este actualul primar al Sectorului 3, în timp ce Robert Negoiță (PSD) candidează din partea USL pentru această poziție. Se pare că numele de familie comun celor doi candidați l-a indus în eroare pe Vanghelie.

După ce a fost atenționat de cei din sală că a greșit, Vanghelie a reformulat: "Robert Negoiţă va fi primarul Sectorului 3, sunt de acord. Sorin Oprescu va fi primarul general, alături de Marian Vanghelie, care va fi primarul Sectorului 5".

Însă gafele nu se opresc aici. În timpul discursului, primarul sectorului 5 a făcut și câteva dezacorduri. ”Un altfel de Bucureşti, o altfel de politică, asta vrea România, asta vrea bucureștenii, asta vrea românii”, a spus primarul fără a realiza sau a reveni ulterior asupra greșelilor sale.

De-a lungul timpului Vanghelie a comis mai multe asemenea gafe. Dintre acestea amintim ”care este”, ”almanahe” și ”Goagăl”.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite