Firea: Dacă răspund criteriilor PSD, voi intra în competiţia pentru Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Vrânceanu Firea a lucrat timp de 12 ani în trustul Intact
Gabriela Vrânceanu Firea a lucrat timp de 12 ani în trustul Intact

Noul membru PSD, Gabriela Firea, a declarat, astăzi, că va intra în competiţia pentru Parlament din această iarnă, în condiţiile în care va răspunde criteriilor partidului pentru acest lucru.

"Dacă răspund criteriilor partidului, voi intra şi în competiţia pentru Parlament, (...) aşa bătăioasă cum sunt", a declarat Firea, răspunzând unei întrebări pe această temă.

La rândul său, liderul PSD Robert Negoiţă a precizat că Firea corespunde criteriilor partidului.

Întrebată dacă ar dori să candideze în colegiul Ilfov, din care face parte şi oraşul Voluntari, în care este primar soţul său, Gabriela Firea a răspuns că i-ar fi mai uşor în acest colegiu.

"Normal că mi-ar fi mai uşor să candidez în colegiul în care se află şi oraşul Voluntari, pentru că simplul motiv că soţul meu este primar de patru mandate şi a fost ales cu 90% în anii anteriori şi cu 80% acum. Lumea îl apreciază pentru că transformat Voluntariul dintr-o comună într-un oraş (...) Răspunsul este da, aşadar, însă nu există colegii care să conţină doar Voluntari. (...) Pentru un mandat de senator sunt 20 de localităţi, pentru deputat sunt 10 localităţi, aşa că Voluntari va fi o picătură într-un ocean de probleme şi de încercări", a spus Firea.

Pe de altă parte, ea a ţinut să sublinieze că nu doreşte să se considere că doreşte să înceapă politica "de sus".

"Nu vreau să considere cineva că eu vreau să încep politica de acolo de unde am lăsat presa, adică de sus (...) Nu sunt persoana care vrea să ardă etapele, vreau să o iau treaptă cu treaptă, vreau să îi conving pe oameni", a mai spus Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite