România va încheia cu Israelul un acord de cooperare pentru securitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de Interne Gabriel Berca se află într-o vizită de lucru, în Israel, unde va discuta cu omologul său Yitzhak Aharonovitch pe marginea cooperării româno-israeliene în domeniul securității, în vederea prevenirii și combaterii criminalității, informează MAI.

Potrivit unui omunicat al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) remis, luni, agențiilor de presă, pe agenda de lucru a celor doi miniştri de Interne se regăsesc aspecte privind intensificarea cooperării poliţieneşti.

„Cei doi oficiali vor semna o Declaraţie comună privind intensificarea cooperării în domeniul poliţienesc, precum şi stabilirea de direcţii de acţiune la nivelul structurilor aflate în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor din România şi a Ministerului Securităţii Publice din statul Israel", se arată în comunicatul MAI.

Cu ocazia vizitei în Israel, ministrul de Interne va avea întrevederi cu vice-prim ministrul şi ministru al Afacerilor Interne, Eliyahu Yishai, şi alţi reprezentanţi ai guvernului israelian.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite