Gabriel Oprea: UNPR va reveni la guvernare și în noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Oprea
Gabriel Oprea

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, duminică, la Timișoara, că, din noiembrie, formaţiunea politică pe care o conduce va reveni la guvernare, pentru stabilitatea României, în urma votului pe care UNPR îl va primi de la cetăţeni, adăugând că mizează pe un scor de minimum 10%.

„UNPR a asigurat stabilitatea acestei ţări într-o perioadă grea, de criză economică mondială. În momentul în care preşedintele PDL, Emil Boc, a anunţat sfârşitul coaliţiei şi am avut candidat pentru functia de prim-ministru, care a fost desemnat în urma unui vot în Parlamentul României, UNPR a rămas consecvent politicii sale de a asigura stabilitatea României şi pentru aceasta sprijină în Parlament Guvernul Ponta", a declarat Gabriel Oprea.

El a adăugat că UNPR a cerut un singur lucru - susținere politica pentru legiferarea proiectului de taxare a marilor averi.

„Am cerut un singur lucru: sprijin politic pentru legiferarea proiectului nostru de taxare a marilor averi, avem protocolul cu PSD (...) să colaborăm în Parlament pe legile privind creşterea salariilor şi a pensiilor şi pe orice proiect care are ca esenţă ridicarea nivelului de trai", a mai spus Gabriel Oprea.

Liderul UNPR a afirmat că legea privind taxarea marilor averi va fi adoptată în noiembrie, iar românii vor aprecia UNPR pentru consecvenţă, pentru seriozitate, pentru proiectul politic privind stabilitatea şi taxarea marilor averi.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite