VIDEO Daniel Funeriu: „Competiţia din PDL se dă între doi oameni loiali României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Educaţiei, invitat la „special adevarul.ro“, a vorbit despre faptul că Victor Ponta nu i-a cerut demisia, dar şi despre alegerile din PDL, competiţie la care participă doi oameni „loiali României“

Daniel Funeriu a vorbit mai întâi despre faptul că Victor Ponta i-a luat apărarea şi a spus că demisia ministrului educaţiei nu rezolvă nicio problemă, afirmând că nu a cerut niciodată sprijinul PSD. „M-am angajat la depolitizarea sistemului şi asta facem. Nu am cerut sprijinul PSD, dar discut mult cu deputaţi şi senatori PSD. În situaţia salarizării este greu să faci responsabil un ministru din 2010-2011 pentru nişte legi din 2008", a declarat acesta.

Ministrul Educaţiei a precizat apoi că îl susţine pentru şefia partidului pe Emil Boc, deoarece face parte din echipa sa de guvernare şi vrea continuitate pentru educaţie. „Îl susţin pe Emil Boc, sprijin candidatura lui dintr-un motiv simplu. Este important ca în PDL să avem o platformă pentru educaţie care este bună pentru România. Competiţia din PDL este o competiţie între doi oameni care au cel puţin o caracteristică comună. Sunt loiali României, pun interesul României mai presus de orice", a încheiat Funeriu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite