Bănicioiu lui Funeriu, ale cărui datorii “ESTE”: Scoate-ţi-aş dinţii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Educaţiei Daniel Funeriu
Ministrul Educaţiei Daniel Funeriu

Deputatul social-democrat, Nicolae Bănicioiu, a finalizat o răfuială verbală pe care a avut-o cu ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, cu o invitaţie la cabinetul său stomatologic, să-i demonstreze democrat-liberalului ce ştie el cel mai bine să facă: să scoată dinţi. Chiar înainte de "ameninţarea cu scosul colţilor", lui Funeriu îi scăpase o ditamai greşeala gramaticală, rectificată imediat: "Datoriile ministerului ESTE de z

"Domnule ministru, să ştiţi că eu cel mai bine scot dinţi, asta e meseria mea. Dacă vreţi să testaţi asta, vă invit la cabinet...", i-a spus Bănicioiu lui Funeriu, invitat să dea explicaţii la comisia de abuzuri în privinţa funcţionării sistemului de acreditare de la Universitatea "Spiru Haret". "Dacă aveţi chef de miştouri, vă trimit la grupul PDL", a continuat, ironic, deputatul PSD, nemulţumit de răspunsurile lui Funeriu în faţa comisiei parlamentare.

Chiar şi "ameninţat" cu scoaterea dinţilor, Funeriu nu s-a lăsat impresionat. "Nu răspund la acuzaţii din neant", a comentat ministrul, pe un ton superior. "Nu sunt din neant, ci de la mine", i-a replicat imediat Bănicioiu. "Echivalent", a completat democrat-liberalul. De altfel, Funeriu a şi găsit explicaţia pentru comentariile lui Bănicioiu: "Neavând treabă, unii parlamentari îşi arată faţetele la discuţiile cu miniştrii".

Intervenţia lui Funeriu a fost condimentată şi de această dată cu o mică "bâlbă". În faţa parlamentarilor, şeful de la Educaţie a vorbit despre "datoriile ministerului care este de zero", rectificând imediat -"sunt de zero".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite