Lui Funar nu-i ajung 750 de minute gratuite pe lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Senatului a discutat despre numărul de minute gratuite de care beneficiază senatorii, după ce Gheorghe Funar a sesizat "o discriminare" între preşedinţii de comisie din Camera

Conducerea Senatului a discutat despre numărul de minute gratuite de care beneficiază senatorii, după ce Gheorghe Funar a sesizat "o discriminare" între preşedinţii de comisie din Camera Deputaţilor şi cei din Senat. Funar a observat că preşedinţii de comisii de la Cameră primesc 1.500 de minute gratuite pe lună, în timp ce Senatul se bucură de numai 750.

Senatorul PRM a fost de părere că "trebuie eliminată discriminarea negativă" dintre cele două Camere. Gheorghe Funar şi-a motivat solicitarea spunând că, de când este preşedintele Comisiei de privatizare, stă mult mai puţin timp la birou şi, în condiţiile în care trebuie să dea multe telefoane, nu se poate rezuma la doar 25 de minute gratuite pe zi.


"Eu am constatat, dând telefoane, primind telefoane, că mă pot încadra cu greu în cele 25 de minute care îmi revin, în medie, pe zi. M-am interesat care e situaţia la Cameră şi am aflat că ei au un număr dublu de minute gratuite", a explicat senatorul PRM.

El mai consideră că "nu este normal" să plătească din buzunar diferenţa pentru convorbirile efectuate şi consideră că se află "într-o situaţie jenantă".

"Deocamdată, nu mi-a venit factura la telefon. Eu încerc să mă limitez, dar sunt pus într-o situaţie jenantă de-a dreptul. Mă sună cineva, eu am telefonul pus pe silenţios, pentru că nu pot răspunde mereu. După aceea, trebuie să răspund la apelurile ratate.

Nu-i pot spune ministrului cutare sau secretarului cutare, în probleme legate de activitatea comisiei: <<Ştiţi, domnule ministru, eu am pentru dumneavoastră cel mult un minut de discuţie>> ", îşi varsă Funar năduful. Cu toate acestea, el concluzionează: "Nu sunt un tip care să abuzeze de telefon". (Andra Mardare)

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite