Frunzăverde: "Sunt onorat că mi-a fost acordată ocazia să mă alătur PNL"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Frunzăverde a câștigat alegerile locale
Sorin Frunzăverde a câștigat alegerile locale

Sorin Frunzăverde le-a spus, sâmbătă, participanţilor la Congresul PNL care l-au ales în funcţia de vicepreşedinte că este onorat că a devenit membru al acestui partid şi pentru că i-a fost acordată ocazia de a se alătura acţiunii politice de dreapta pe care PNL a promovat-o cu consecvenţă.

După ce a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al PNL, Sorin Frunzăverde s-a adresat participanţilor la congres, spunând că este onorat pentru modul în care a fost primit în partid.

"Sunt onorat că am devenit membru PNL, pentru modul în care am fost primit la acest congres extraordinar şi special. Mă bucur că mi-aţi acordat ocazia să mă alătur acţiunii politice de dreapta pe care PNL a promovat-o cu consecvenţă de-a alungul anilor. Demersul meu a fost posibil pentru că astăzi congresul PNL a acceptat ca eu să fiu membru PNL şi să fac parte din conducere", a afirmat Frunzăverde.

El a mai spus că înscrierea sa în PNL a fost posibilă şi datorită colaborării bune pe care a avut-o cu filiala Caraş-Severin a PNL. Sorin Frunzăverde a fost ales, sâmbătă, la Congresul PNL, în funcţia de vicepreşedinte al PNL, cu o largă majoritate de voturi, fiind înregistrate şi patru voturi "împotrivă", precum şi nouă abţineri.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite