Frunzăverde: "Reconstrucţia dreptei este un proiect ce trebuie abordat la vârful PNL"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Frunzăverde
Sorin Frunzăverde

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat, joi, la Iaşi, că reconstrucţia dreptei este un proiect ce trebuie abordat la vârful PNL şi care se va consuma, probabil, după alegerile parlamentare din toamna acestui an.

Frunzăverde a spus, într-o conferinţă de presă ţinută la Iaşi, că ruperea Alianţei D.A. (PSD-PNL) a fost un moment nefast şi că este necesară reconstruirea unei drepte puternice.

"În PNL, încercăm să reconstruim acea dreaptă puternică, reprezentată de Alianţa D.A. Când această alianţă s-a rupt, a fost un moment nefast. Această construcţie se face acum în interiorul PNL", a afirmat Frunzăverde.

El a precizat că discuţia despre dreapta puternică trebuie abordată la vârful PNL, fiind necesar ca proiectul să fie agreat de conducerea partidului.

"Proiectul se va consuma probabil după alegerile parlamentare", a declarat vicepreşedintele liberal.

Întrebat dacă după alegerile parlamentare există posibilitatea refacerii Alianţei D.A., Frunzăverde a spus că dreapta nu poate fi reprezentată decât de PNL.

"Alt partid nu poate fi. Se speculează ideea unei construcţii de dreapta în jurul unei alte personalităţi, dar dreapta nu poate fi decât PNL", a mai spus Sorin Frunzăverde.

Totodată, el a spus că alianţa PSD-PNL este una conjuncturală şi că "nu trebuie privită doctrinar o asemenea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite