Frunzăverde şi Dugulescu, fraţi de suferinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Frunzăverde
Sorin Frunzăverde

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat, astăzi, la Timişoara, că, la fel ca în cazul său, deputatul Marius Dugulescu a decis că nu se mai poate continua în PDL.

"Poate că domnul Dugulescu nu a avut anvergura să facă acest lucru. A avut vreun ecou? Apropo de moralişti, de ce au trecut cu vederea o conferinţă de-a mea din noiembrie. Am crezut că se mai poate acţiona de acolo conform credinţei noastre. Am candidat pentru prim-vicepreşedinte în mai anul trecut. Am candidat pentru că am crezut că o nouă conducere poate rezolva problemele. E partidul meu de 22 de ani, sunt singurul care a câştigat toate alegerile din 1996 începând. Atunci, într-o dezbatere internă de acolo, am crezut că se poate. Aşa şi domnul deputat, a decis că nu se mai poate", a declarat Frunzăverde.

Deputatul de Timiş Marius Dugulescu a demisionat din PDL şi s-a înscris în PNL, anunţul fiind făcut, astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Timiş, în prezenţa liderilor PNL Crin Antonescu, Dan Radu Ruşanu şi Sorin Frunzăverde.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite