Frunda se vede deja cu certificatul CNSAS în buzunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat, ieri, că este convins că va primi certificat de bună purtare din partea CNSAS, anunţând totodată că ar putea să-i dea în judecată pe cei care i-au

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat, ieri, că este convins că va primi certificat de bună purtare din partea CNSAS, anunţând totodată că ar putea să-i dea în judecată pe cei care i-au mânjit imaginea acuzându-l că a fost colaborator al fostei Securităţi.
"Nu am nici un fel de angajament, nu am nici un fel de nume conspirativ pe care să-l fi acceptat împreună cu vreun ofiţer de Securitate, nu am nici o informaţie dată, nici orală, nici scrisă, astfel încât sunt convins că voi primi certificat de la Consiliu că nu am fost colaborator al Securităţii", a afirmat Frunda, după audierea, la propria sa cerere, de către membrii CNSAS.
Senatorul UDMR a criticat modul în care unele persoane s-au antepronunţat înainte de emiterea deciziei CNSAS şi a atacat ideea publicării integrale a conţinutului dosarelor de Securitate, ce ar putea avea efecte negative pentru terţe persoane, cum ar fi clienţii pe care i-a apărat în trecut ca avocat.
"Chiar dacă eu primesc, şi sunt sigur că voi primi certificat că nu am colaborat cu Securitatea, pe imaginea mea există o pată morală. Va exista posibilitatea să mă îndrept în instanţă împotriva acelora care au produs această pată", a susţinut Frunda.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite