Frunda, Marko şi Borbely vor candida din nou la Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marko Bela
Marko Bela

Preşedintele UDMR Mureş, deputatul Kelemen Attila, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că la alegerile parlamentare din decembrie vor candida toţi cei cinci parlamentari actuali.

Este vorba de senatorii Gyorgy Frunda şi Marko Bela şi de deputaţii Laszlo Borbely, Kerekes Karoly şi Kelemen Attila. Dintre cei cinci, Borbely este singurul care a schimbat colegiul, iar  Laszlo Borbely şi Kerekes Karoly au făcut schimb între colegiile în care au fost aleşi.

Potrivit Mediafax, alături de cei cinci vor mai candida, pentru Camera Deputaţilor, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş, Lokodi Edita Emoke – într-unul din colegiile din Târgu Mureş -, profesorul Fodor Jozsef, avocatul Gogolak Csongor, viceprimarul din Sărmaşu, Sallai Imre, şi consilierul judeţean Eros Csaba, care este şi director la Poşta Mureş.
Pentru un loc în Senat mai candidează consilierii judeţeni Balogh Jozsef şi Csep Andrea.
„Aceasta este lista completă a candidaţilor, suntem în plină pregătire a alegerilor parlamentare, avem strategii distincte pentru fiecare circumscripţie, atât pentru deputaţi, cât şi pentru senatori“, a declarat Kelemen Attila.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite