Fratele Elenei Udrea a atacat o echipă de jurnalişti de la Antena 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă de jurnalişti de la Antena 3 a fost atacată joi de fratele Eleni Udrea, care s-a repezit spre reporteri şi i-a înjurat.

UPDATE Elena Udrea a redactat o scrisoare deschisă, în cadrul căreia îl acuză pe Dan Voiculescu că exercită presiuni asupra familiei sale şi încearcă să-i distrugă reputaţia. Udrea a afirmat că familia sa nu doreşte să apară în presă ci vrea să trăiască în anonimat.

Şefa secţiei Politic de la Antena 3, Adriana Duţulescu, a afirmat, pentru postul deţinut de Dan Voiculescu, că jurnalistul Ionuţ Cristache a descoperit că cel care i-a atacat este fratele ministrului Turismului. „Acesta a aflat de fratele demnitarului atunci când a făcut un reportaj în Suceava, acolo unde au trăit bunicii materni ai Elenei Udrea. Nici colegii de partid nu ştiau despre existenţa acestui frate al lui Udrea“, a spus aceasta, pentru Antena 3.

image

Echipa Antenei 3 a mers în cartierul Drumul Taberei din Capitală, acolo unde Elena Udrea este deputat, şi l-au găsit pe fratele ministrului Turismului, care i-a atacat pe jurnalişti. „Are un comportament ciudat, nu are job, e şofer al soţiei sale, Cristina Udrea. Cei doi pleacă în fiecare dimineaţă de acasă, se opresc la cabinetul de parlamentar al Elenei Udrea şi, apoi, el se întoarce acasă", a adăugat Duţulescu.

Incidentul a avut loc la doar o zi după ce altă echipă de jurnalişti a fost atacată la Timişoara de membrii unui clan de ţigani.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite