Fostul senator Răzvan Teodorescu şi-a dat demisia din PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul senator PSD, Răzvan Teodorescu, şi-a dat astăzi demisia din partid din cauza modului în care s-a desfăşurat congresul PSD din 20 februarie, afirmând că, odată cu "circul"  de atunci, această formaţiune politică a ajuns în derizoriu.

Theodorescu a afirmat că a realizat la Congresul extraordinar din 20 februarie că partidul nu a învăţat nimic de greşelile şi din înfrângerile din trecut.

"Tot penibilul circului care a avut loc la acest Congres, cu aplaudaci năimiţi, m-a făcut să îmi dau seama că partidul nu a învăţat nimic din greşelile sale, convingerea mea fiind că eu nu mai pot sta într-un astfel de partid, de care am fost profund ataşat", a spus fostul senator PSD, citat de Mediafax.

Theodorescu a precizat că decizia lui nu are legătură cu rezultatul alegerilor pentru funcţiile de conducere din partid. El a menţionat că a ales şi o formulă de fair-play pentru a-şi motiva demisia, argumentând că nu şi-a mai plătit cotizaţia de doi ani.

Fostul ministru social-democrat a precizat că, deocamdată, nu a luat nicio decizie legată de eventuala înscriere într-un alt partid.

Răzvan Theodorescu, membru al Academiei Române, a fost ministru al Culturii în Guvernul Năstase. El a fost senator în două legislaturi, între 2000 în 2008. Theodorescu a candidat şi la alegerile parlamentare din 2008 pentru Senat, însă nu a obţinut un nou mandat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite