Fostul preşedinte al ANRM, demis de Boc, dă Guvernul în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM), Bogdan Găbudeanu, ia în considerare să dea Guvernul Boc în judecată, întrucât consideră că a fost demis din motive politice, a declarat joi Bogdan Găbudeanu.


"Mă consult cu un avocat şi aş putea da Guvernul în judecată, dacă avocatul va considera că am dreptate. A fost o demitere politizată, eu aşa o consider. Una e să mă demiţi, alta e să mă eliberezi din funcţie. Eu ca preşedinte al ANRM aveam rang de secretar de stat. A fost o demitere fără o motivaţie, şi nu o eliberare din funcţie", a explicat Bogdan Găbudeanu, citat de NewsIn.

Premierul Emil Boc l-a demis miercuri pe Bogdan Găbudeanu din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale şi a semnat decizia de numire în această funcţie a lui Mărăcineanu Gelu Agafiel, potrivit comunicatului emis miercuri de Guvern. Bogdan Găbudeanu a fost preşedinte al ANRM începând cu 28 noiembrie 2006. ANRM este instituţia guvernamentală responsabilă cu acordarea licenţelor de exploatare minieră.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite