Fosta Alianţă D.A. – "o adunătură de proşti" cu "o sumă de găşti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apropierea campaniei electorale scade nivelul dezbaterilor politice până la cel al mahalalei. Liberalii şi PDL-iştii s-au "gratulat" cu apelative precum "proşti" şi "găşti de

Apropierea campaniei electorale scade nivelul dezbaterilor politice până la cel al mahalalei. Liberalii şi PDL-iştii s-au "gratulat" cu apelative precum "proşti" şi "găşti de interese".

Preşedintele PNL, Călin Popescu-Tăriceanu, a deschis sâmbătă seria atacurilor "sub centură" împotriva democat-liberalilor. "Anul trecut, când a fost făcută majorarea pensiilor, PSD a încercat să spună: <> .

Sigur, fiecare poate să se lipească la o iniţiativă sau alta. PSD a fost mai isteţ, ăia de la PD au fost mai proşti, pentru că au spus: <> . S-a dovedit că măsura a fost extrem de apreciată.

Între timp s-au trezit şi spun: <> ", a încercat să le explice Tăriceanu tinerilor liberali strategia PDL de a desfiinţa proiectele cabinetului său. Premierul nu a ezitat să afirme că PNL şi PSD sunt singurele formaţiuni structurate pe ideologii, în vreme ce PDL este "o adunătură cu o existenţă efemeră".

Blaga: "Liberalii, uniţi în jurul ciolanului"

Replica democrat-liberalilor a venit prin vocea lui Vasile Blaga, care le-a spus tinerilor din cadrul formaţiunii sale că pe premierul Tăriceanu "l-a bătut soarele în cap". "Ceea ce îi ţine încă strânşi (n.r. - pe liberali) este ciolanul. Pentru că ei au fost totdeauna şi sunt o sumă de găşti de interese", a afirmat Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite